Előfizetői tartalom

Oroszország is megszólalt Tajvan kapcsán, áthelyeződhet az invázió súlypontja – Háborús híreink kedden

Portfolio
Kifutott az első olyan hajó Odessza kikötőjéből, amely ukrán gabonát szállít a Fekete-tengeren keresztül. A Razoni már biztonságos vizekre ért, ami felkelti a reményt, hogy újraindulhat a rendszeres gabonaszállítás Ukrajnából. Ukrajna Herszon megyét támadja, az oroszok pedig már meg is kezdték az átcsoportosítást a Donbaszból, ami arra utal, hogy áthelyeződhet az ukrajnai háború súlypontja. Vlagyimir Putyin hétfőn kijelentette, egy nukleáris háborúnak nem lehetnek győztesei, ilyen összecsapást soha nem szabad kirobbantani. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. augusztus 02. 19:17 Megosztás A török partoknál látták az ukrán a gabonaszállító hajót A török partoknál látták azt a gabonával megrakott hajót, amely az ENSZ által közvetített megállapodás értelmében a napokban elhagyja Ukrajnát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés