Előfizetői tartalom

Erre számít Putyin az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője szerint

MTI
Az európai uniós tagállamoknak továbbra is ki kell állniuk döntéseik mellett, és folytatniuk kell a nyomásgyakorlást az orosz gazdaságra - jelentette ki Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn Brüsszelben, az uniós tagállamok külügyminisztereinek tanácskozását követő sajtótájékoztatón.

Borrell szerint erre azért is van szükség, mert Vlagyimir Putyin orosz elnök arra számít, hogy az európai demokráciák túl gyengék, és belefáradnak az ukrajnai háborúba. De ezt Európa nem engedheti meg magának - hangsúlyozta a főképviselő. Elmondta, hogy az EU folytatja a szankciókkal kapcsolatos munkát, mivel még több intézkedésre van szükség azok szigorúbb végrehajtásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés