Előfizetői tartalom

Háborús hírek: tüzérségi napot tartottak az oroszok, nagyköveteket mentett fel az ukrán elnök

Portfolio
A brit katonai hírszerzés szerint Oroszország tartalékos erőket vonultat fel az ország minden részéből, és Ukrajna közelében gyűjti össze őket a jövőbeni támadó műveletekhez. Több kelet-ukrajnai várost is tüzérségi támadás alá vett az orosz hadsereg, az USA eközben újabb 368 millió dolláros támogatást jelentette be Ukrajna számára. Szijjártó Péter szerint egyhamar nem lesz vége a háborúnak, Zelenszkij több nagykövetet visszahívott, köztük a budapestit is, Ukrajna használaton kívüli kikötőket nyit újra. Szombati háborús híreink egy helyen.

2022. július 09. 21:37 Megosztás The New York Times: hosszú, kimerítő háborúvá fajulhat az ukrajnai konfliktus Az amerikai The New York Times szombaton mélyreható hírelemzést közölt, amelyben azt jósolja, hogy az ukrajnai konfliktus egy hosszú ideig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés