Előfizetői tartalom

Brit kormányfő: Moszkva 114 nap alatt nem érte el a háború első hetére kitűzött célokat sem

MTI
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken kijelentette, hogy teljes mértékben közös az álláspontja Boris Johnson brit miniszterelnökkel arról, hogyan kell Ukrajnának „továbbhaladnia az orosz megszállók feletti győzelem felé”. Ezt az államfő Kijevben mondta azon a sajtótájékoztatón, amelyet Johnsonnal tárgyalásukat követően közösen tartottak.

Zelenszkij úgy értékelte, hogy megbeszélésük a „lehető legtartalmasabb” volt. Áttekintettük a kétoldalú kapcsolatok összes kulcsfontosságú kérdését, az európai és a világ általános helyzetképét. Elsősorban a két legfontosabbat: a védelem és a biztonság kérdését. Megbeszéltük az ország keleti frontvonalán és a déli régiókban kialakult jelenlegi helyzetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés