Előfizetői tartalom

Újabb szankciókat vetett ki az amerikai vezetés az orosz elittel szemben

MTI
Újabb szankciókat vetett ki csütörtökön az Egyesült Államok orosz üzletemberekkel és kormánytisztségviselőkkel szemben az ukrajnai hadművelettel kapcsolatban. Az amerikai pénzügyminisztérium és külügyminisztérium közösen jelentette be a nap folyamán a Vlagyimir Putyin orosz elnök környezetéhez tartozó újabb személyek elleni bűntetőintézkedéseket.

Szankciós listára került egyebek között Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő, Vitalij Szavaljev közlekedési miniszter, Makszim Resetnyikov, gazdaságfejlesztési miniszter, Irek Fajzullin, építési és lakásügyi miniszter, és Dmitrij Grigorenko miniszterelnök-helyettes, valamint a Putyin bizalmasának, illetve offshore vagyonkezelőjének tekintett Szergej Roldugin csellóművész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés