Előfizetői tartalom

Elhúzódhat a háború Ukrajnában, de Putyin más területre is szemet vethet

Portfolio
A háború változatlanul folyik Ukrajnában, ahol főleg a Donbasz térségére, illetve az ország déli részére koncentrálódik a konfliktus. Ukrán források szerint Kijev visszafoglalt néhány falut Harkiv környékén. Amerikai biztonsági tisztviselők időközben arra figyelmeztetnek, hogy a kelet-ukrajnai orosz hadjárat esetleges sikere esetén is Moszkva hosszú háborúra készül. Az amerikai képviselőház pedig további 40 milliárd dolláros segélyt hagyott jóvá Ukrajnának, amelyet valószínűleg a szenátus is el fog fogadni.  Az amerikai hírszerzés szerint Oroszország Odesszát akarja bevenni, majd Moldovát is meg akarja támadni. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2022. május 12. 06:48 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Az ukrajnai háború fejleményeit csütörtökön is folyamatosan követjük. Új hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 05. 12. Putyin területet csatolhat el Ukrajnától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés