Előfizetői tartalom

Videó bizonyítja, hogy az oroszok újabb városokat akarnak elcsatolni Ukrajnától

Portfolio
Az orosz vezetés számtalan alkalommal azt állította az Ukrajna elleni invázió kezdete óta, hogy nem akarják megszállni Ukrajnát és nem is akarnak elcsatolni területeket tőlük, de nagyon úgy tűnik, hogy tartós megszállásra rendezkednek be. Bergyanszk városában a napokban leverték az ukrán címert a városházáról és kitűzték az épületre, illetve a főtérre az orosz zászlót.

Az orosz Zvezda hírcsatorna tett közzé egy videót arról, hogy az orosz haderő és segítőik „nácimentesítették” Bergyanszk városát, ami azt jelenti, hogy leszedték az ukrán szigonyos címert a városházáról és kitűzték az épületre, illetve a város főterére az Orosz Föderáció zászlaját. Berdyansk: the coat of arms of Ukraine is removed from the city executive committee...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés