Előfizetői tartalom

Bejelentették az oroszok, hogy milyen komoly támadásokat hajtottak végre Ukrajna területén

Portfolio
Az orosz erők nagy hatótávolságú precíziós rakétákkal mértek csapásokat összesen 16 ukrán katonai létesítményre, köztük ukrán fegyverraktárakra és katonai javítóüzemre is, és mindezek mellett lelőttek egy Szu25-ös repülőgépet is – jelentette be az orosz védelmi minisztériumi szóvivő szombaton az orosz TASzSz és Interfax hírügynökségek jelentései alapján. Ezek alapján tehát már jobban látszik, hogy miért voltak Ukrajna számos területén hajnalban légiriadók és milyen módon igyekezett megtorolni Oroszország azt, hogy állítólag két ukrán rakéta nyomán süllyedt el a Fekete-tengeri flotta zászlóshajója, a Moszkva.

Igor Konaszenkov vezérőrnagy arról beszélt, hogy az összesen 16 célpont között volt „az ukrán haditechnikai eszközök és fegyverzet 11 rakétaraktára az Odesszai területen lévő Povsztanszkoje, Barvenkovo, Liszicsanszk, Szribnoje, Petrovszkoje és Opytnoje lakott területeken, valamint két rakéta- és tüzérségi fegyverraktár Nyikolajev közelében". Emellett az orosz erők megsemmisítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés