Előfizetői tartalom

Elképesztő gyűjtés készült az orosz haderő sufnituning járműveiről

Portfolio
Fényképes gyűjtést tett közzé egy ukrán haditechnikai portál az orosz katonai járművek improvizált védelmi rendszereiről.  Az látható rajta, hogy az oroszok szó szerint mindennel próbálják védeni katonai járműveiket, amit csak találnak: fémlemezekkel, farönkökkel, motorháztetőkkel. Ezek a megoldások nemcsak kevésbé tűnnek hatékonynak, de erős Mad Max vibe-ot adnak az orosz katonai járműveknek.

Az orosz-ukrán háború kezdete óta folyamatosan kerülnek fel a közösségi médiába képek az orosz haderő által használt improvizált páncélzatokról, korábban mi is írtunk többek közt a „tyúkketrec” néven emlegetett megoldásról, illetve arról, amikor az oroszok farönkökkel kezdték el „páncélozni” teherautóikat. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 05. A tyúkketrec...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés