Előfizetői tartalom

Videó: ukrán traktorosok vontatják el az orosz haderő egyik legpusztítóbb fegyverrendszerét

Portfolio
Az orosz-ukrán háború kezdte óta rengeteg felvétel van arról a közösségi oldalakon, hogy elhagyott vagy ukrán kézre került orosz technikai eszközöket vontatnak el traktorokkal állítólagos ukrán farmerek; tegnap kikerült egy olyan videó is, melyen az látható, hogy egy kifejezetten nagy pusztításra képes, orosz TOSz-1A termobárikus rakéta-sorozatvetőt vontatnak el ukrán traktorosok.

Az Ukrajna elleni invázió kezdete óta küzd az orosz haderő az alacsony morállal, ezért az orosz harckocsizók, tüzérek, deszantosok, gépesített gyalogság rengeteg működőképes állapotú technikai eszközt hagy el az országban kivitelezett műveletek során. Rengeteg videó került fel a közösségi médiába arról, hogy ukrán traktorok elvontatják ezeket az eszközöket. Legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés