Előfizetői tartalom

Fehér Ház: Putyint félretájékoztatták, feszültség van a katonái és közte

Portfolio
A Fehér Ház szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök úgy érzi, hogy katonai tanácsadói félrevezették, ami tartós feszültséget eredményezett közte és katonai vezetése között, jelentették be hírszerzési iratok alapján. Korábban kiszivárgott néhány információ a jelentésről. A hivatalos közlés megerősíti, hogy Putyin saját embereitől rossz információkat kapott.

Úgy gondoljuk, hogy Putyint félretájékoztatják tanácsadói arról, hogy milyen rosszul teljesít az orosz hadsereg, és hogy az orosz gazdaságot hogyan nyomják össze a szankciók, mert vezető tanácsadói túlságosan félnek elmondani neki az igazat - mondta Kate Bedingfield, a Fehér Ház kommunikációs igazgatója. Azt mondta, egyre egyértelműbb, hogy Oroszország Ukrajna elleni inváziója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés