Előfizetői tartalom

Állítólag komoly ellentámadásba lendültek az ukránok Herszonnál

Portfolio
Több ukrán vagy ukránbarát hírforrás is arról ír, hogy visszaverte az ukrán haderő az orosz haderő támadását Mikolaivnél és összfegyvernemi ellentámadásba lendültek Herszon felé. Az információ egyelőre megkérdőjelezhető hitelességű, annyi viszont szinte biztosnak tűnik, hogy a herszoni repteret, melyet az orosz légierő is használ, támadás érte az éjjel.

Az alábbi, tegnap éjjel publikált videó több forrás szerint is azt mutatja, hogy az ukrán rakétatüzérség támadás alá veszi az orosz haderő, légierő által elfoglalt herszoni repteret. Not from as reported before but from . Impacts somewhere #Kyiv— marqs (@MarQs__) March 24, 2022 Nem ez az első eset, hogy a reptér ukrán tűz alá kerül, korábban több orosz helikopter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés