FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Ez talán az ukrajnai háború eddigi legdurvább csatavideója

Portfolio
Egyre több olyan felvételt látni az ukrajnai háborúról, melyen jól kivehetők az orosz támadók és az ukrán védők közti heves harcok. Most egy igazán súlyos videó került fel az internete, melyen az látható, ahogy egy orosz páncélos-menetoszlopot szinte közvetlen közelről ér támadás egy rakétagránátvetővel vagy egy páncéltörő rakétafegyverrel.

Az alábbi videó pár órája kezdett el keringeni az interneten. FELKAVARÓ TARTALOM! Az látható rajta, hogy egy orosz páncélos-menetoszlopot szinte közvetlen közelről, kb. 50 méterről megtámad egy rejtőzködő ukrán tankelhárító csapat. Nem vehető ki a felvételen egyértelműen, mivel támadnak, de valószínűleg egy brit NLAW páncéltörő rakétaindítóval vagy valamilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés