Előfizetői tartalom

Akcióban Putyin katonái: ritka felvétel jelent meg, amely orosz szemszögből mutatja be a háborút

Portfolio
Rengeteg olyan videót látni az ukrajnai háborúról, melyben az Ukrajnát védő reguláris és irreguláris alakulatok akciót láthatjuk, de viszonylag kevés olyan felvételt látni, amely a megszálló erők szemszögéből mutatja be az eseményeket. Az orosz védelmi minisztérium pár órája közzétett egy sisakkamerás felvételt, melyet látszólag egy orosz gyalogos készített.

Számos olyan felvétel van az interneten, melyen azt láthatjuk, hogy ukrán harcosok orosz páncélosokat semmisítenek meg, rengeteg a drónvideó, a sisakkamerás felvétel és a mobiltelefonnal felvett események is. Oroszország ezen a téren le van maradva, ha készítenek is tömegével ilyen felvételeket, ebből nem sok jut el az általunk is használt "nyugati internetre." Pár órája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés