Előfizetői tartalom

Tagad a Fehér Ház: nem rendelkeznek vegyi fegyverekkel Ukrajnában

Portfolio
A Fehér Ház tagadja Oroszország vádját, miszerint vegyifegyver-laboratóriumokkal rendelkezne Ukrajnában. Az amerikai külügyminiszter-helyettes, Victoria Nuland kijelentette: Ukrajna biológiai kutatási létesítményekkel rendelkezik, és dolgoznak annak megelőzésén, hogy veszélyes anyagok jussanak az oroszok kezére. Nuland szerint amennyiben biológiai fegyver kerül bevetésre Ukrajnában, egyértelmű, hogy Oroszország áll mögötte.

Tegnap reggel Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt állította, hogy az USA vegyifegyver-laboratóriumokat rejteget Ukrajnában, ahol olyan betegségeket fejlesztenek ki, mint a pestis, amelyeket harcban használnak - számolt be a brit Sky News. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 08. Brit hírszerzés: az oroszok titkos ukrán fegyverről beszélnek Ukrajnának "biológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés