Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: itt vannak az új szankciók az oroszok ellen

Portfolio
Az Európai Bizottság új szankciós csomagot készített elő Oroszországnak és Fehéroroszországnak az Ukrajna elleni megszállás miatt, melyben újabb oligarchákat, politikusokat és három fehérorosz bankot is szankcionálnak. Utóbbiakat kizárhatják a SWIFT nemzetközi bankközi üzenetküldő hálózatából - értesült a Reuters három forrásától.

Az új szankciók Oroszország és az oldalukon az Ukrajna elleni fegyveres konfliktusba belépett Fehéroroszország ellen irányulnak. A jelenleg javaslatként megfogalmazott szankciókról kedden döntés születhet, az EU nagykövetei magyar idő szerint 15 órakor ülnek össze. Három fehérorosz bankot tilthatnak ki a szankciós csomaggal a SWIFT nemzetközi bankközi üzenetküldő hálózatából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés