Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború – Így áll a frontvonal hétfő délelőtt, sorsdöntő csaták jöhetnek a héten

Portfolio
A hétvégén nem mozdult jelentősen a frontvonal az orosz-ukrán háborúban. Kievet még mindig nem érte el a több ezer járműből álló menetoszlop, Harkov, Mariupol, Szumi továbbra is heves tűz alatt. Mikolaiv ellen megindult a szárazföldi támadás, de a város még nem esett el. A szakadárok keleten faluról falura haladnak. Egyre több a háborús bűncselekmény, civilek ellen elkövetett atrocitás.

Nem haladt érdemben a hétvégén a Kijev ellen felvonuló gigantikus orosz katonai konvoj, viszont a fővárost és térségét folyamatosan támadták orosz csapatok. Az egymásnak gyakran ellentmondó orosz és ukrán jelentések alapján nagyon nehéz megállapítani, hogy a főváros körüli stratégiai célok (pl. repterek) most melyik oldal ellenőrzése alatt állnak, az viszont biztos, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés