Előfizetői tartalom

Súlyos videó: traktorral vontatják haza az ukránok a 8 milliárd forintot érő orosz légvédelmi rendszert

Portfolio
A haditechnikai témák iránt érdeklődők számára valószínűleg fizikai fájdalmat okozó videó került elő az ukrajnai háborúból. Helyi ukrán civilek traktorokkal vontatnak el egy körülbelül 25 millió dollárt, azaz durván 8,6 milliárd forintot érő, csúcstechnikának számító orosz TOR-M2-es légvédelmi rakétarendszert, melyet kezelői hátrahagytak a puszta közepén.

Tegnap írtunk arról, hogy a demotivált orosz haderő egyre komolyabb technikát hagy el Ukrajnában, ukrán kézre került tegnap egy TOSz-1-es termobárikus rakéta-sorozatvető és úgy néz ki, most már egy TOR-M2-es légvédelmi rakétarendszer is. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 01. Az ukránok állítólag elfoglaltak egy orosz termobárikus rakétavetőt Most úgy néz ki, a helyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés