Előfizetői tartalom

Elárulták Putyint a saját titkosügynökei? - Ukrajna azt állítja, segítettek

Portfolio
Egy magas rangú ukrán tisztviselő szerint megölték a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meggyilkolására küldött, Kadirov csecsen vezetőhöz hű erőket Kijev külterületén. Állításuk szerint erre annak köszönhetően kerülhetett sor, hogy a KGB-utód FSZB orosz titkosszolgálat háborút ellenző ügynökeinek összeesküvése és leleplezése meghiúsította a csecsen harcosok tervét - számolt be a Times of Israel.

"Likvidálták" csecsen merénylők egy csoportját, akiket Volodimir Zelenszkij ukrán elnök megölésére küldtek, miután meghiúsult a tervük - közölte kedden az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács vezetője. Olekszij Danilov bejelentése napokkal azután történt, hogy az ukrán hadsereg állítólag megsemmisített egy Ramzan Kadirov csecsen hadúr által irányított csecsen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés