Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború – Hogy áll a frontvonal vasárnap este?

Portfolio
Vasárnap este van, negyedik napja tart az orosz-ukrán háború. Az oroszok öt kilométeres menetoszlopot küldtek Kijev ellen. A Harkov elleni gyalogsági offenzíva úgy tűnik, kudarcot vallott. Délen nagyon erősen törnek előre az oroszok – a délnyugati ék már Mikolaivnál jár, a délkeleti pedig Bergyanszknál. Mariupol, Szumi, továbbra is támadás alatt.

Vitali Klicskó kijevi polgármester ma bejelentette: az oroszok bekerítették a fővárost, senki nem tud többé menekülni. Frissítés: ezt a kijelentést később a polgármester dezinformációnak nevezte. A nap folyamán a város ellen felvonult orosz deszantosok súlyos veszteségeket szenvedtek, de folyamatosan közeledik az orosz haderő a városközpont felé. Wow that Russian VDV column...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés