Előfizetői tartalom

Ukrán háború: eddig úgy néz ki, brutális erőfölényben vannak az oroszok

Nagyon úgy néz ki, hogy az ukrán lojalistákra nézve legrosszabb forgatókönyv kezd el megvalósulni az orosz invázió kapcsán. Az orosz ballisztikus- és cirkálórakéta-támadások ellen gyakorlatilag védtelen az ország, az ukrán légierő lényegében megsemmisült, és úgy tűnik, a szárazföldi invázióval szemben is minimális eddig az ellenállás. Ha minden így folytatódik, gyors orosz győzelemmel fog zárulni a ma hajnalban elindult invázió.

Ma hajnalban átfogó támadást indított az orosz haderő Ukrajna ellen: a kezdetben meghirdetett célokkal ellentétben nem csupán a Donbaszt, hanem egész Ukrajnát megtámadták. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 24. Támadnak az oroszok, lángokban Ukrajna nagyvárosai A támadást ballisztikus- és cirkálórakétákkal indította az orosz haderő: eddig a jelentések elsősorban Topol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés