Előfizetői tartalom

Zelenszkij bűncselekménynek nevezte Putyin döntéseit

MTI
Ukrajna, Lengyelország és Litvánia azonos módon vélekedik Oroszországnak a Donyec-medencével kapcsolatos lépéseiről, a szakadár népköztársaságok függetlenségének elismeréséről hozott döntéséről – mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán Kijevben, miután megbeszélést folytatott Andrzej Duda lengyel és Gitanas Nauseda litván államfővel.

Nagyra értékeljük Varsó és Vilnius azonnali reakcióját Oroszország döntésére, hogy elismerte az úgynevezett donyecki és luhanszki népköztársaságok függetlenségét, és engedélyt adott az orosz csapatok bevetésére külföldön. Azonosan értékeljük ezeket a bűncselekményeket. Ez újabb agressziós cselekmény Ukrajna, szuverenitásunk és területi integritásunk ellen. Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés