Előfizetői tartalom

Pentagon: vér fog folyni, ha Putyin kiadja a parancsot

Portfolio
A Pentagon úgy véli, hogy "további orosz katonai erők vonulnak be" Ukrajna donyecki és luhanszki régióiba - közölte John Kirby sajtótitkár szerdán a Pentagonban tartott sajtótájékoztatón. Kirby hangsúlyozta, hogy amennyiben Oroszország támadást indít Ukrajna ellen, vér fog folyni, és ennek Vlagyimir Putyin orosz elnök lesz a felelőse.

Kirby elmondta, hogy a Pentagon nem tudta megerősíteni a két régióba bevonult orosz csapatok számát, "milyen formációban vannak, milyen képességekkel rendelkeznek", de a Pentagon szerint az orosz csapatok mozgásban vannak. - jelentette ki Kirby. Nem tudjuk nagy pontossággal megerősíteni a számokat, és azt sem, hogy milyen formációkról van szó, milyen képességekkel rendelkeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés