Előfizetői tartalom

NATO-főtitkár: nemzedékünk legveszélyesebb biztonsági kihívásával állunk szemben

MTI
Nemzedékünk legveszélyesebb kihívásával állunk szemben az európai biztonság szempontjából, nagyra becsült partnerünket, Ukrajnát továbbra is közvetlenül fenyegeti Oroszország – jelentette ki Jens Stoltenberg, NATO-főtitkár a szerdai videóüzenetében, a szervezet jövőbeli stratégiai koncepciójáról szóló hágai konferencián.

A NATO-főtitkár elmondta: a szövetségesek egységesen, teljes mértékben támogatják Ukrajna területi integritását a nemzetközileg elismert határain belül, és továbbra is politikai, gyakorlati és pénzügyi támogatást nyújtanak Kijevnek. Mint fogalmazott: mindezt annak érdekében teszik, hogy segítsék az országot a védelmi képességei kiépítésében, a honvédelmi és biztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés