Előfizetői tartalom

Medvegyev: El kell ismernünk a szakadár területek függetlenségét

Portfolio
Dmitrij Medvegyev, Oroszország 2008 és 2012 közötti elnöke, később miniszterelnöke, az orosz Nemzetbiztonsági Tanács alelnöke a tanács hétfői ülésén azt mondta, amennyiben nem javul a helyzet a Donbaszon, Oroszországnak nem marad más választása, minthogy elismerje a Donyecki és Luhanszki Népköztársaság függetlenségét – írja az Interfax.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki egyben a Nemzetbiztonsági Tanács elnöke, a tanács ülésén elmondta, fontolóra kell venni az oroszbarát szakadár kelet-ukrajnai területek függetlenségének elismerését. Putyin kiemelte, a függetlenség elismerését fontolgatják, nem a területek Oroszországhoz csatolását. Medvegyev most azt mondta, amennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés