FONTOS Francia választás: megjöttek az első exit pollok, valószínűleg nyert a baloldali szövetség
 
Előfizetői tartalom

Drasztikus döntésre készül Putyin: ma eldőlhet a szakadár területek sorsa

Portfolio
Vlagyimir Putyin azt állítja, hogy Emmanuel Macronnal folytatott beszélgetése során a francia elnök közölte vele, hogy változott Washington álláspontja az orosz biztonsági garanciák vonatkozásában, de arról nem volt információja, hogy milyen formában. Az orosz elnök emellett a nemzetbiztonsági tanáccsal közölte, hogy fontolóra kell venni az oroszbarát szakadár területek függetlenségének elismerését – írja a Reuters.

Putyin viszont televíziós beszédében elutasította azt, hogy Ukrajna esetleges NATO-tagságának időben való eltolása engedmény lenne Oroszország irányába, hiszen erre Kijev egyébként sem áll készen. Az orosz elnök emellett nemzetbiztonsági tanáccsal közölte, hogy fontolóra kell venni az oroszbarát szakadár területek függetlenségének elismerését. Az orosz parlament felsőházának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés