Előfizetői tartalom

Amerika szerint Putyin halállistát készített

Portfolio
Az Egyesült Államok arról értesítette az ENSZ-t, hogy megbízható információi vannak arról, Moszkva listát állít össze azokról az ukrajnai személyekről, akiket „egy katonai megszállást követően meg kell ölni vagy táborba kell küldeni”. A Washington Post által vasárnap este megszerzett levél címzettje a világszervezet emberi jogi főbiztosa, Michelle Bacelet.

A levél szerint az invázió után Moszkva kínzásokat, mesterséges eltűnéseket és „széleskörű emberi szenvedést” tervez. A levél nem írja le a hírszerzési információ jellegét, ami alátámasztja állításait. Az új figyelmeztetés azután érkezett, hogy az amerikai vezetés a múlt héten kijelentette, Oroszország Ukrajna elleni invázióról döntött. Szeretnénk felhívni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés