Előfizetői tartalom

Az Egyesült Államok azonnal összeomlásba taszítja Oroszország gazdaságát, ha támadnak

Portfolio
A Fehér Ház egyik tisztviselője figyelmeztetett, Oroszország szankciókkal szembesülhet Ukrajna inváziója esetén. Ez a legkeményebb szankciós intézkedéscsomag lesz, amit Oroszország ellen valaha is terveztek. Tőkekiáramlást, az orosz rubel gyengülését, magas inflációt és gazdasági visszaesést ígér az USA, ha megtámadják Ukrajnát.

Daleep Singh nemzetbiztonsági tanácsadó-helyettes, a Nemzetgazdasági Tanács igazgatóhelyettese a Fehér Házban felvázolta, milyen lépéseket tesznek egy invázió esetén. Azt mondta, hogy Oroszország számára óriási költségek lennének, mind a gazdasága, mind a világban elfoglalt stratégiai helyzete szempontjából. Pénzügyi szankcióinkat úgy alakítottuk ki, hogy elsöprő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés