Előfizetői tartalom

Durván odaszúrtak az oroszok: történelmi kudarcot vallott ma a nyugati propaganda

Portfolio
Egyre nagyobb a zavar az orosz-ukrán konfliktus kapcsán, mivel Oroszország visszavonta csapatainak egy részét, a Kreml szóvivője, Dimitrij Peszkov szerint pedig Putyin már viccelődik az invázióval. Az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zaharova brutálisan odaszúrt a Nyugatnak, azt állítva, hogy ma van a nyugati háborús propaganda kudarcának napja.

Ahogyan arról már beszámoltunk, az orosz haderő hazaküldött néhány egységet a nyugati és déli katonai körzetekből. Azt nem tudni, hogy pontosan milyen alakulatokat vontak ki a térségből, vagy hogy miért. Arról nincs egyelőre szó, hogy az Ukrajna körül, többek közt Fehéroroszországban is zajló hadgyakorlatok véget értek volna, melyekkel egyes nyugati elemzők szerint Oroszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés