Előfizetői tartalom

Macron már szinte azt mondja: sikerült elkerülni az orosz-ukrán háborút

MTI
Elérte a célját Emmanuel Macron francia államfő moszkvai, kijevi és berlini látogatása, amely lehetővé tette, hogy előrelépést érjenek el az Oroszország és Ukrajna közötti feszültség csökkentésének érdekében - közölte szerdán a francia elnökség, amely korábban annak az álláspontjának is hangot adott, hogy nem számít "azonnali eredményekre".

A célt elértük, ezáltal mindenki szünetet tarthat, és elkezdheti a feszültség csökkenését tervezni - fogalmazott az elnöki hivatal az AFP hírügynökséghez eljuttatott közleményben, hozzátéve, hogy az orosz-ukrán határon az utóbbi időben egyre növekedett a feszültség. "Ugyanúgy értékeljük a helyzetet, mint a Kreml", amely az Elysée-palota szerint szerdán tudatta, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés