Előfizetői tartalom

Németország kész nagy árat fizetni, ha Moszkva elleni újabb szankciókat vezetnek be

MTI
Németország kész elviselni, hogy nagy árat fizessen azért, ha Ukrajna biztonsága érdekében Oroszországgal szemben újabb szankciókat kell bevezetni - jelentette ki Annalena Baerbock német külügyminiszter hétfőn Kijevben, hivatali partnerével, Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatójukon. Baerbockot és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök találkozója elmaradt.

"Megpróbáljuk folytatni a párbeszédet Oroszországgal, ezért az Egyesült Államokkal és a NATO-val közösen írásos válaszokat adtunk, amelyben egyértelművé tettük, hogy a feszültség csökkentése most tőle függ. Egyértelműen elhangzott az is, hogy következményei lesznek egy Ukrajna elleni újabb agressziónak. Tekintettel országomnak a partnereivel fennálló szoros kapcsolatára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés