Előfizetői tartalom

A románok kétharmada szerint a koronavírus a globális elit eszköze a világuralom eléréséhez

MTI
|
Portfolio
Egy friss közvélemény-kutatás szerint a románok kétharmada egyetért azzal az állítással, miszerint a koronavírus-járványt a "globális elit" idézte elő, hogy ellenőrzése alá kényszerítse a világ lakosságát. Románia átoltottsága az egyik legalacsonyabb az EU-ban, de míg így is többen vették fel az oltást, mint amennyien nem hisznek a fenti összeesküvés-elméletben.

Ezt az INSCOP közvélemény-kutató intézet mutatta ki pénteken ismertetett felmérésében, amelyet január 11. és 18. között telefonos módszerrel végeztek három százaléknál nem nagyobb hibalehetőséget garantáló országos reprezentatív mintán. A mérés szerint a megkérdezettek alig 28,4 százaléka volt azon a véleményen, hogy a koronavírus-járvány természetes módon alakult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés