Előfizetői tartalom

Vérkészletekkel is rendelkeznek az ukrán határ mentén felsorakozott orosz csapatok

Portfolio
Vérkészletekkel is rendelkeznek a sebesültek számára az ukrán határ mentén felsorakozott orosz csapatok – közölte három amerikai tisztviselő a Reuters hírügynökséggel, ami megerősíti azokat az amerikai megjegyzéseket, amelyek szerint Oroszország egyértelműen képes támadást indítani szomszédja ellen. Az orosz védelmi minisztérium egyelőre nem reagált az állításra.

A sebesültek számára rendelkezésre álló vérkészletekkel is rendelkeznek az ukrán határ mentén felsorakozott orosz csapatok. Mindez tovább növeli az Egyesült Államok aggodalmát, hogy Oroszország újabb ukrajnai invázióra készülhet, miután több mint 100 000 katonát vezényelt a határ közelébe. Jelenlegi és volt amerikai tisztviselők szerint az olyan jelek, mint a vérkészletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés