Előfizetői tartalom

Trump káromkodva szidta Netanjahut

Portfolio
Hivatalosan is vége a Trump és Bibi - vagyis Benjamin Netanjahu - közötti baráti kapcsolatnak, számolt be a Pod Save the World Podcast, amely a Barack Obama egykori tanácsadói által működtetett Crooked Media egyik műsora. A két bukott politikus korábban szoros szövetséget alkotott, Donald Trump több gesztust is gyakorolt Izrael irányába. A volt amerikai elnök a 2020-as választás idején orrolt meg az akkor még hivatalban lévő Netanjahura, amiért az izraeli vezető gratulált Joe Bidennek.

Donald Trump azt mondta, hogy dühös Netanjahura, amiért gratulált Joe Bidennek a választási győzelméhez, és durva szavakat használt ennek kifejezésére. Az első ember, aki gratulált, Bibi Netanjahu volt, akiért többet tettem, mint bárki más, akivel foglalkoztam… Bibi csendben maradhatott volna. Szörnyű hibát követett el - szomorkodott Trump. A BBC megjegyezte, hogy valójában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés