Előfizetői tartalom

Hillary Clinton: a demokrácia végét jelentené, ha Trump ismét elnök lenne

MTI
Hillary Clinton, a 2016-os elnökválasztáson vereséget szenvedett demokrata párti elnökjelölt szerint az amerikai demokrácia végét jelentené, ha Donald Trump korábbi republikánus elnök újra indulna az elnökségért és megválasztanák őt 2024-ben, különösen, ha a Republikánus Párt többségbe kerülne a képviselőházban és a szenátusban is.

A 2016-os demokrata párti elnökjelölt, korábbi külügyminiszter, New York-i szenátor és First Lady az NBC amerikai televíziós csatorna Sunday TODAY című adásában azt fejtegette: nagyobb összegben fogadna arra, hogy Donald Trump elindul a 2024-es elnökválasztáson. Clinton hozzátette: még mindig rettenetesen érzi magát, amiért nem tudta legyőzni ellenfelét 2016-ban. A vereséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés