Előfizetői tartalom

Az ország, ahol nem büntetik az oltatlanokat

MTI
Montenegró nem szándékozik megbüntetni azokat, akik nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen, viszont a tervek szerint a nem beoltottak a jövőben csak negatív teszttel vagy a betegségből történő felgyógyulást igazoló dokumentum felmutatásával vehetnek majd részt a különböző rendezvényeken - közölte a montenegrói egészségügyi minisztérium.

A tárca kedd esti közleményében az is olvasható, hogy egyelőre nem szüntetik meg a járványhelyzetet az országban, és továbbra is kötelező lesz a maszkviselés és a távolságtartás.     A regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában szerdára 132-vel 715 147-re, Koszovóban 12-vel 107 122-re, Észak-Macedóniában 29-cel 155 569-re, Montenegróban 24-gyel 99 988-ra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés