Előfizetői tartalom

Három vuhani tudós a koronavíruséhoz hasonló tünetekkel került kórházba a járvány elszabadulása körüli napokban

Portfolio
2019 novemberében a Vuhani Virológiai Intézet laborjának három kutatója – a koronavírus betegségéhez, és ezzel együtt a szezonális betegségekéhez hasonló tünetekkel - olyannyira megbetegedett, hogy kórházi ápolásra szorultak – derül ki egy amerikai hírszerzési jelentésből. A jelentésből nem derül ki, hogy mitől lettek betegek, de ha igaz a titkosszolgálati információ, az legalábbis tovább erősíti a gyanút, hogy a koronavírus az intézetből szabadulhatott el.

A Vuhani Virológiai Intézet, és annak laborja már a járvány kezdete óta újra és újra előkerül, mint a helyszín, ahonnan a koronavírus-járvány a világra szabadulhatott, nyugtalanító összeesküvés-elméletek sora szövődik az intézet köré. A gyanú alapját az adja, hogy az egyébként rendkívüli biztonsági intézkedések mentén működő laborjukban többek között a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés