Előfizetői tartalom

Magyarország tovább lazít, de több Pfizert már nem veszünk

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth-rádióban bejelentette a lazító intézkedések újabb fázisát: megszűnik a kijárási korlátozás és a maszkviselési kötelezettség is. Legfrissebb pénteki híreink percről percre. Ma délelőtt érkezik 700 ezer adag kínai Sinopharm vakcina, ezzel a kínai fél teljesítette a szerződésben vállaltakat, azaz nem érkezik utána több Sinopharm-vakcina Magyarországra. Tegnap már Gulyás Gergely is bejelentette, hogy nem vásárolunk több Pfizert uniós beszerzésen keresztül, azaz az eddig lekötött adagokon felül 2022-től egyelőre nem vásárolunk újabb adagokat - Rusvai Miklós szerint ez nem jó ötlet. Legfrissebb híreink percről percre.

2021. május 21. 22:35 Megosztás Megjelentek a kormány újabb lazító döntései a közlönyben! A bejelentésekkel és várakozásokkal összhangban péntek késő este meg is jelent a kormányrendelet, amely tartalmazza az 5 millió védőoltás beadásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés