Portfolio signature

Íme a világ 10 legboldogabb országa

Portfolio
Az ENSZ 2012 óta adja ki évente a Világboldogsági Jelentést, amely az állampolgárok általános közérzete alapján rangsorolja a világ országait. A most megjelent 2021-es jelentés abból a szempontból biztosan rendhagyó, hogy a koronavírus-járvány az élet számos terültén befolyásolta az emberek boldogságát, lényeges változás azonban nem állt be az élmezőnyben a korábbi évekhez képest. Ehhez kapcsolódóan a CNN összefoglalta a jelentés legfontosabb megállapításait.

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt egy év a világ szinte minden pontján kivételesen nehéznek bizonyult. A koronavírus-járvány nemcsak 2,6 millió ember életét követelte világszerte, de valamennyiünk életét és szokásait gyökeresen változtatta meg.

A listán első tíz helyezettje az alábbiaknak megfelelően alakult:

  1. Finnország
  2. Izland
  3. Dánia
  4. Svájc
  5. Hollandia
  6. Svédország
  7. Németország
  8. Norvégia
  9. Új-Zéland
  10. Ausztria

Annak ellenére, hogy elmúlt hónapok eseményeinek sorozata az emberek mentális egészségére is rányomta a bélyegét, nincs lényegi változás a legboldogabb országokat felsorakoztató listán.

A cikk tartalma

  • A világ 10 legboldogabb országa
  • A koronavírus hatásai az mentális egészségére
  • A közbizalom szerepe az emberek közérzetében

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés