Előfizetői tartalom

Vakcina: Az AstraZeneca felgyorsítja a vakcinák gyártását és többet szállít Európába

Portfolio
Az AstraZeneca és az IDT Biologika közös szándéknyilatkozatot írt alá a gyártási kapacitás növeléséről és Európa hosszútávú vakcinaellátásáról - írja közleményében az AstraZeneca. Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyását követően február 5-én több millió AstraZeneca oltóanyag kiszállítása kezdődött meg Európában, a hónap végéig várhatóan 17 millió adag juthat el az Unió országaiba, melyet márciusban továbbiak követnek majd - írják.

Annak érdekében, hogy segítse Európa járványvédelmi igényeinek mielőbbi kielégítését az AstraZeneca és a német IDT Biologika oltóanyaggyártó vállalat vizsgálja annak lehetőségét, hogy közösen felgyorsítsák az AstraZeneca koronavírus vakcina 2021 második negyedévében történő előállítását. Az AstraZeneca és az IDT Biologika célja az európai oltóanyag-gyártási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés