Egyelőre visszafogott növekedést mutat a vendéglátóipar Magyarországon. Januárban a vendéglátás forgalmának volumene 5%-kal haladta meg az egy évvel korábbi szintet. Ez kifejezetten jól hangzik, de érdemes látni azt is, hogy ez még mindig csak minimálisan magasabb, mint a Covid-válság előtti szint.
A hazai éttermek igencsak küzdenek a vendégeik megtartásáért, illetve újak megszerzéséért
– mondta a Portfolio-nak Semsei Rudolf, a VakVarjú Étteremcsalád tulajdonosa. A turisztikai vendégéjszakák számának növekedése nem feltétlenül jár együtt a vendéglátóhelyek forgalmának hasonló mértékű emelkedésével.
Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!
Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!