Előfizetői tartalom

Három érv miatt magyar származású virsli vásárlására buzdít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

MTI
A szilveszteri virsli választásakor érdemes előnyben részesíteni a magyar termékeket a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javaslata szerint, mert ezek nyomon követhetők, folyamatosan ellenőrzöttek, és a hazai ízvilágra tervezettek.

A NAK a szombati közleményében hangsúlyozza, hogy a virsli összetételét a Magyar Élelmiszerkönyv szigorúan szabályozza. Az előírások közül a legfontosabb a hústartalom, amely a késztermékre vonatkoztatva legalább 51 százalék. Ha a hústartalom alacsonyabb, vagy 10 százaléknál több a mechanikailag lefejtett hús a termékben, az már nem nevezhető virslinek. A jó minőségű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés