Portfolio signature

Lemaradtál az aranyról? Mutatunk egy befektetést, amibe még nem késő beszállni!

Amikor az egyre élesebb geopolitikai konfliktusok és az amerikai elnökválasztás okozta bizonytalanság elől keresünk menedéket, automatikusan csak az arany jut az eszünkbe. Nagy hiba. Van ugyanis egy másik, az arany "kistestvérének" is mondott eszköz, ami ugyanúgy biztonságot kínál az említett extrém helyzetekben, ráadásul a szemünk előtt zajló gigatrendnek, a zöld átállásnak is az egyik zászlóshajója. Lehet még tovább fokozni: történelmi szemmel nézve nagyon is olcsónak számít ez az eszköz az aranyhoz képest. Na de meg lehet játszani a tőzsdéken ezt a sztorit, ugyanúgy,mint az arany esetében? Hogyne lehetne. Egy izgalmas lehetőséget mutatunk.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

Találós kérdéssel kezdünk: vajon melyik lehet az a fém, aminél bár az aranyhoz hasonlóan meredeken elindult már a rali,

  • de a történelmi csúcsoktól még nagyon messze vagyunk,
  • a javuló kamatkörnyezettel kapcsolatos várakozások miatt még komolyabb hajtóerő lehet a további emelkedés mögött,
  • az arannyal ellentétben a zöld átállásban is megkerülhetetlen,
  • az aranyhoz képest rendkívül olcsónak is mondható most, ráadásul
  • egy rendkívül fontos szintre került nemrég az árfolyam?

Ha ezekből valaki nem találta volna még ki:

az ezüstről fog szólni ez az elemzés.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés