Kollégánk Junior Prima Díjat kapott!
Gazdaság

Kollégánk Junior Prima Díjat kapott!

Portfolio
A Junior Prima díj Magyar Ismeretterjesztés és Média kategóriájának díjában részesült idén a Portfolio elemzője, Ács Bence. Kollégánk az első külpolitikai elemző a lapunknál, aki kiérdemelte a rangos elismerést.

Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat választotta ki, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2024-ben magyar ismeretterjesztés és média kategóriában.

A nettó hárommillió forint pénzjutalommal járó díjat

  • Gábor Zoltán (Index),
  • Ács Sándor Bence (Portfolio),
  • Varga Bence (Fidelio),
  • Debreceni Kamilla (TV21 Ungvár),
  • Farkas Márton (M4 Sport)
  • és Mészáros Gergő (Világgazdaság) vette át a KAVOSZ Zrt. rendezésében megvalósult ünnepségen.

A mostani díjazással tizenkettedik alkalommal lett a Portfolio Csoport egyik munkatársáé a rangos elismerés: a korábbi években Weinhardt Attila, Palkó István, Csiki Gergely, Turzó Ádám, Árgyelán Ágnes, Hornyák József, Huszák Dániel, Pásztor Roxána, Zsoldos Ákos, Koós Anna és Kövesy Károly kapott Junior Prima díjat. Ma is mindannyian a Portfolio Csoport munkatársai.

Ács Bence elsősorban Közel-Kelettel foglalkozó kül- és biztonságpolitikai elemző, 2022 nyarán csatlakozott a szerkesztőséghez. Részletesen és magas színvonalon ír a régió konfliktusai és komplex politikai rendszerei mellett az ukrajnai háború és a Távol-Kelet eseményeiről is. Ács Bence a Polémia Intézet és a Szájensz Szeánsz civil szervezetek szervezésében is részt vesz, doktoranduszi kutatásában pedig a török külpolitikával foglalkozik, folytatva elkötelezettségét a külpolitika és biztonságpolitika iránt.

Azt gondolom, hogy három dologra van szükség: felelősségre, figyelemre és alázatra ahhoz, hogy valaki kiválóan végezze ezt a szakmát. [...] Ott van az életében, ott van a mindennapjaiban az akadémiai tudás, az a felelősség, amivel tollat ragad és leül a billentyűzet elé.

- mondta el Ács Bence méltatásában Holló Márta, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

A zsűri tagjai között van Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. társtulajdonosa, Holló Márta, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója, Kovács Tibor, a Ringier Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Rónai Egon újságíró, az ATV főszerkesztője és Vaszily Miklós, a TV2 elnöke.

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója felidézte:

a sajtó kategória díjazottjait egyszerre hálás és nehéz dolog kiválasztani, hiszen ezt a szakmát nem lehet számszerűsíteni, esetükben a „tetszik vagy nem tetszik” dönt, az érzések, az átjövő üzenetek a fontosak, ugyanakkor a személyiségek megmutatkoznak a cikkeken, filmeken keresztül is.

Idén is harmincál több jelölés érkezett a díjra, a nyertesek kiválasztása pedig nagy munka volt – mondta el.

A Junior Prima Díj honlapja szerint 2007 óta ismerik el önálló díjjal azokat a 30 év alatti, Magyarországon vagy a külhoni magyarlakta településeken élő tehetséges fiatalokat, akik "a jók között is a legjobbak".

Címlapkép: KAVOSZ via Facebook

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Óraátállítás 2024: kezdődik a téli időszámítás
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Banking Technology 2024
2024. november 5.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2024
2024. november 27.
HR (R)Evolution 2024 - Powered by Prohuman & Pénzcentrum
2024. november 13.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
költség-technológia-elektromos autó-innováció-akkumulátor-akkumulátorgyártás-biztonság-gyártás-technológiafejlesztés