Portfolio signature

Megfejtették a munkahelyi boldogság titkát

A home office mellett a feladatok sokszínűsége, értelme és fejlődésre képes vezetők is kellenek ahhoz, hogy egy munkavállaló igazán elégedett, sőt, boldog legyen. De miért éri meg erre törekedniük a munkahelyeknek? Megéri-e egyáltalán?

Az elmúlt hetekben sok HR- és vállalatvezető szórakozott igen jól azon az Instagramon terjedő videófilmen, ami a különböző generációk eltérő reakcióját mutatja be - azaz inkább figurázza ki -, abban a pillanatban, amikor megérkezik az érintett kolléga e-mailboxába a levél, amiben az áll: a cégvezetés mindenkit visszarendel az irodába.

Míg a Z-generáció tagjai az iroda kifejezést sem tudják értelmezni, a boomerek boldogan dörzsölik a kezüket, és szinte azonnal kezdenek is bepakolni kis táskájukba.

Miközben persze a reakciók természetesen teljesen egyediek lehetnek, a különböző életkori csoportok tagjai szükségszerűen nagyobb valószínűséggel mutatnak bizonyos mintákat és válaszokat egyes céges intézkedésekre.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mi kell a munkahelyi boldogsághoz?
  • Milyen a jó munkaerő?
  • Mi okozza a generációs szakadékot?
  • Mi a fő különbség az X és a Z generáció között?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés