Elérte az árhullám Magyarországot, rendkívüli lépésekkel is védekeznek - Híreink a dunai árvízről
Gazdaság

Elérte az árhullám Magyarországot, rendkívüli lépésekkel is védekeznek - Híreink a dunai árvízről

Portfolio
A Duna-menti területek egészén készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban éri el az országot. A legnagyobb árhullámra a Szigetközben és a Lajta mentén kell számítani. Bécsben már utcákat öntött el a Duna, de Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban is rossz a helyzet. Az Operatív Törzs kora reggel tartott tanácskozást. Cikkünket folyamatosan frissítjük az árvízhelyzethez kapcsolódó hírekkel.
Megosztás

Súlyos a helyzet: Magyarország aktiválta az uniós mechanizmust a katasztrofális árvizek miatt

Magyarország aktiválta az EU válságkezelési mechanizmusát az árvízhelyzet miatt - tudósított az Economx.

Súlyos a helyzet: Magyarország aktiválta az uniós mechanizmust a katasztrofális árvizek miatt
Megosztás

Óráról órára változik a helyzet

Óráról órára változik a helyzet, folyamatosan frissülnek az árvízi előrejelzések - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Siklós Gabriella hangsúlyozta, hogy nagyon hirtelen indult meg a Duna és a Lajta vízszintjének emelkedése, ez nagyrészt a Boris ciklonnak köszönhető, amely még az elmúlt napokban is jelentős mennyiségű csapadékot okozott, főleg a Duna ausztriai vízgyűjtő területein.

A szóvivő ugyanakkor azt is kiemelte: a vízállás előrejelzését a folyamatosan változó időjárási helyzet mellett az is nehezítette, hogy például Ausztriában volt olyan mérőállomás, amely felmondta a szolgálatot és rossz adatokat közölt.

Siklós Gabriella közlése szerint az árhullám hétfőn érkezett meg Magyarországra, a Szigetközben már az árvízzel szemben védekeznek, sok településen homokzsákokkal, és Kelet-Magyarországról is valamennyi vízügyi szakembert ebbe az országrészbe vezényeltek.

Jelenleg minden bevethető munkatársuk a Lajtánál és a Dunánál van

- hangsúlyozta a szóvivő, megerősítve, hogy mindkét folyón a legmagasabb, harmadfokú készültség van érvényben.

Hozzátette, hogy a következő napokban a Dunán gyakorlatilag mindig lesz valahol tetőzés, Nagybajcsnál csütörtökön napközben tetőzhet a folyó, Budapesten ezt szombatra várják, itt előreláthatólag 860 centiméter lesz a legmagasabb vízállás.

Siklós Gabriella a védekezéssel kapcsolatban beszámolt az úgynevezett szükségtározó esetleges megnyitásáról is.

Ismertetése szerint ilyen esetben az árvíz csúcsát próbálják - ahogy fogalmazott - "megskalpolni", kieresztik a vizet egy jó pillanatban egy nagyobb területre.

Ezzel az eljárással adott esetben például Mosonmagyaróvárt kisebb árvízi károk érhetik, erről döntés kedden várható

- mondta Siklós Gabriella.

(MTI)

Megosztás

A Margitsziget elesett

A Dunán levonuló árhullám miatt kedd reggel lezárják a Margitszigetet, ezért a 26-os autóbusz nem közlekedik, a 4-es és a 6-os villamos pedig nem áll meg a Margitszigeti megállóban - írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Margitsziget elesett
Megosztás

950 centiméteren tetőzhet a Duna kedd reggel

Előreláthatólag hétfő éjjelig tart a jelentős esőzés Szlovákia területén, és ezzel összefüggésben a Duna vízszintjének tetőzése kedd délelőtt várható Pozsonynál – közölték a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) munkatársai pozsonyi sajtótájékoztatójukon.

A SHMÚ előrejelzése szerint a Duna vízszintje Pozsonynál 950 centiméteren tetőzhet, ami ugyan magas, de csaknem fél méterrel elmarad a legutóbbi – 2002 augusztusi – nagy árvízkor mérttől. Akkor a város egy sor rendkívüli intézkedésre kényszerült a komolyabb károk elkerülése érdekében.

A folyó Pozsonyál már részben elárasztotta a rakpartot, ezért több utat és parkot ideiglenesen lezártak a hatóságok, valamint Pozsony Dévényújfalu városrészében, amely fekvése miatt általában a leginkább veszélyeztetett, elővigyázatosságból mintegy száz embert kitelepítettek, és másutt is a fővárosban a tömegközlekedés egyes járatait elterelik. Az óváros védelmére rendelkezésre állnak mobil árvízvédelmi gátak, de várhatóan olyan mértékű beavatkozásra nem lesz szükség, mint két évtizeddel ezelőtt.

A közelgő tetőzésre készülve hétfő délután lezárták a Medve-Vámosszabadi határátkelőnél lévő hidat. Hétfőn Révkomáromnál felállították a mobil árvízvédelmi gátakat, mert ott már szükség van erre a várható 840 centiméteres tetőzés miatt. Noha ez is magas vízszint, szintén csaknem fél méterrel marad el a 2013-as rekordtól.

A SHMÚ szerint az ár viszonylag gyorsan levonul, Párkány és Esztergom között csütörtökre virradóan tetőzik majd.

Továbbra is összetett a helyzet azonban a Morva vízgyűjtőterületén, mert a Kis-Kárpátokból érkező mellékfolyói továbbra is duzzasztják.

Az árvízhelyzet miatt hétfőn rendkívüli ülést tartott a pozsonyi kormány, és ezen Robert Fico miniszterelnök pénzügyi támogatásokat jelentett be az árvízkárok helyrehozatalára.

Megosztás

Fordulat jön az időjárásban

A ciklonunk elvonultával szárazabb, melegebb idő várható, ameddig a meteorológia ellát – 7-10 napig – addig hamisítatlan indián nyárban/vénasszonyok nyarában lesz részünk - írja a Hungaromet Zrt.

Fordulat jön az időjárásban
Megosztás

Az ország energiatermelésének felét adó Paksi Atomerőművet is érinti az árhullám – Reagált az államtitkár

Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára Facebook-oldalán közölte, az atomerőmű és a vízügy szakemberei teljeskörűen felkészültek az árhullám érkezésére.

Az ország energiatermelésének felét adó Paksi Atomerőművet is érinti az árhullám – Reagált az államtitkár
Megosztás

Még jobban belekavar az árvíz Orbán Viktor programjába

Orbán Viktor még délelőtt közölte, hogy az árvíz miatt minden külföldi programját lemondta. A 444 azt tudta meg Havasi Bertalantól, a miniszterelnök sajtófőnökétől, hogy ez további két, tervezett utat is érint.

Még jobban belekavar az árvíz Orbán Viktor programjába
Megosztás

Jól halad a készülődés a fővárosban

Jól halad a fővárosi árvízi védekezés, a védvonalakat minden ponton a várható vízszint felettinél magasabb szintre készítik fel - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) hétfőn az MTI-vel.

A cég 400 munkatársa dolgozik a védvonalakon, a felszínen eddig két árvízvédelmi kaput torlaszoltak el, kilenc végponti és tíz automata átemelőtelepet állítottak át árvízvédelmi üzemmódra, továbbá harminc árvízvédelmi zsilipet zártak le - sorolták a részleteket. Kiemelték, hogy hétfőn három helyszínen ipari búvárok is lemerültek, hogy ellenőrizzék a zsilipek tökéletes zárását. Ha hordalék akadályozza a tökéletes zárást, akkor a Duna vize visszaáramolhat a csatornarendszerbe - tették hozzá.

Arról is tájékoztatást adtak, hogy délelőtt megkezdődött a védekezés a Margitszigeten, ahol az eszközök kiszállítása, homokzsákok töltése és a mobilgát építése folyik.

A III. kerületben a Nánási úton és a Királyok útján a védvonali átjárók zárását végzik, eddig kilenc helyen zárták el a víz útját, és a hétfői napon még további 3-4 helyen építik meg az ideiglenes gátat.

(MTI)

Megosztás

Leállhat a váci komp

Vác környékén még majd negyven centinyi vízszintemelkedésre számítanak a szakértők. A komp szerdán vagy csütörtökön valószínűleg le fog állni.

(Időkép)

Megosztás

Árvíz: nyilatkozott a MÁV is

Az árvízi helyzet ellenére zavartalan a vasúti, illetve a távolságibusz-közlekedés az országban - jelentette ki a MÁV vezérigazgatója hétfőn Budapesten, a Keleti pályaudvaron tartott sajtótájékoztatón.

Árvíz: nyilatkozott a MÁV is
Megosztás

Az ukránok katasztrófavédelmi szakembereket küldenek Lengyelországba

Ukrajna felajánlotta, hogy száz katasztrófavédelmi szakembert küld Lengyelországba, hogy segítsenek felszámolni az országban pusztító árvizek következményeit - írta az X-en Donald Tusk lengyel miniszterelnök, akit a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.

(MTI)

Megosztás

Győrben is kész a mobilgát

Győrben árvízvédelmi mobilgátat építettek a Dunakapu téren, Gönyűn pedig a lakosság segítségét kérte a polgármester a homokzsákok töltésében.

(MTI)

Megosztás

Az EU beveti a műholdakat

Műholdas térképekkel segíti a Közép-Kelet-Európában dúló árvizek ellen küzdő mentőegységeket és helyi hatóságokat az Európai Unió klímaváltozást figyelő szolgálata, a Copernicus - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság szóvivője.

(MTI)

Megosztás

Akadozik a cseh vasúti közlekedés

A cseh vasút (ČD) tájékoztatása szerint a heves esőzések és árvizek miatt több vasútvonalon is fennakadások vannak a vonatforgalomban. Javasolják az utasoknak, hogy ne utazzanak vonattal Csehországba, vagy azon túlra az országon át. A cseh vasút a nemzetközi utasok számára az utazáshoz rugalmas jegyhasználatot biztosít, így bármelyik vonatra érvényes a menetjegy minden Csehországba, illetve Csehországból és Csehországon keresztül közlekedő vonatra.

(MÁV)

Megosztás

Lengyelország elesett: szükségállapotot hirdettek az áradások miatt

A lengyel kormány szükségállapotot hirdetett ki az országot sújtó áradások miatt, és az Európai Unió segítségét kérte a katasztrófa kezeléséhez. Az elmúlt napokban lezúduló esőzések következtében főként Dél-Lengyelországot érintették az áradások, amelyek eddig legalább két halálos áldozatot követeltek - jelentette a Notes from Poland.

Lengyelország elesett: szükségállapotot hirdettek az áradások miatt
Megosztás

Árvíz: a budapesti tömegközlekedést sem hagyja érintetlenül az árhullám - Így módosulnak a menetrendek

Karácsony Gergely főpolgármester a Duna vízszintjének gyors emelkedése miatt harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el Budapest valamennyi árvízvédelmi szakaszán. Az árhullám következtében szeptember 17-től, keddtől korlátozzák a pesti rakparti 2-es villamos vonalán a közlekedést. További intézkedések szükségessége esetén a BKK időben tájékoztatja a fővárosban közlekedőket.

Árvíz: a budapesti tömegközlekedést sem hagyja érintetlenül az árhullám - Így módosulnak a menetrendek
Megosztás

Készülnek a magyar biztosítók a legrosszabbra, a legutóbbi árvizeken is nagyot buktak

A legutóbbi két nagy árvíz közül a 2010-es „tiszai” árvíz miatt 7,1 milliárd forint, a 2013-as dunai árvíz miatt 1,3 milliárd forintnyi kárkifizetést teljesítettek a magyar biztosítók. A szektor számára ezek jelentős összegek voltak, ehhez képest a keletkezett gazdasági károk alig 3,5%-át, illetve 2%-át állták a biztosítók a két legutóbbi nagyobb árvíz során. A legtöbbet mindkét esetben a négy nagy lakásbiztosító, az Aegon (ma Alfa), a Generali, az Allianz és a Groupama fizette ki. Várhatóan a mostani helyzet is ráirányítja a figyelmet a természetesnek mondható piaci alulbiztosítottságra, annak államilag koordinált kezelésének szükségességére.

Készülnek a magyar biztosítók a legrosszabbra, a legutóbbi árvizeken is nagyot buktak
Megosztás

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: több ezer honvédet tudunk mozgósítani

Magyar Honvédség felkészült, készen áll és jelenleg 367 katona teljesít szolgálatot a gátakon – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter hétfőn Nagy István agrárminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatón, Mosonmagyaróvár határában a Lajta gátjánál.

A honvédelmi miniszter kiemelte: három órán belül több mint ezer katonát tudnak megmozdítani, 24 órán belül pedig több mint négyezret. Amennyiben ennél több katonára lenne szükség, akkor a területvédelmi tartalékosokat mozgósítják.

Nagy István agrárminiszter, a térség fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a katonák jelenleg a Lajta gátjait magasítják homokzsákokkal.

A folyón lezárták azokat a zsilipeket, amelyek a városba vinnék a vizet, így a Lajta és a Malom-ági Lajta vízszintje alacsony – mondta, hozzátéve, hogy ha szükség lenne rá, megvannak a tervek arra, hogy szükségtározót nyissanak és a termőföldekre vezessék el azt a vizet, ami veszélyeztetné Mosonmagyaróvár biztonságát.

(MTI)

Megosztás

Lezárták a vámosszabadi határátkelőt

A Duna áradása miatt lezárták a vámosszabadi határátkelőt a közúti forgalom elől hétfőn - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

Azt írták, a társaság szakemberei hétfőn 13 órakor zárták le a Győr-Moson-Sopron vármegyei 14-es főúton található ártéri hidat és ezzel együtt a határátkelőt is.

(MTI)

Megosztás

Elérte Magyarországot az árhullám

Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság az MTI-vel hétfőn.

Elérte Magyarországot az árhullám
Megosztás

Súlyos gazdasági károkat okozhat az árvíz

Az idei nagy árvíz Magyarországon bár jelentős károkat okozhat, valószínűtlennek tűnik, hogy jelentősen befolyásolná a nemzetgazdaság teljesítményét. A legfontosabb kérdés, hogy a heves esőzések, a kiöntő víz, az esetlegesen érkező viharos széllökések milyen infrastrukturális károkat okoznak majd a következő napokban. A korábbi tapasztalatok alapján százmilliárdos kiadást és kieső teljesítményt is okozhatnak az árvizek.

Súlyos gazdasági károkat okozhat az árvíz
Megosztás

Építik a mobilgátat a Dunakanyarban

Mosonmagyaróváron, Visegrádon és Szentendrén is építik a mobilgátakat.

459713717_858420259794514_5789685604184598223_n

(Facebook)

Megosztás

Ideiglenesen bezár az A38 Hajó

A népszerű koncert és rendezvényhelyszín üzemeltetői a Facebookon közölték, hogy az emelkedő vízszint miatt hamarosan ellehetetlenül a hajóra való feljutás, így holnap délután 2-től határozatlan időre bezárják.

(Facebook)

Megosztás

Neszmélyen és Pilismaróton dolgozik a honvédség

A Magyar Honvédség Klapka György páncélos dandárjának katonái hétfő reggeltől Neszmélyen és Pilismaróton hajtanak végre árvízvédelmi feladatokat - mondta el a tatai helyőrségű dandár parancsnoka a pilismaróti Duna-parton tartott sajtótájékoztatóján.

(MTI)

Megosztás

Költözik az M2 az A38 hajóról

Költözik az M2 Petőfi TV és a Petőfi Rádió az A38 Hajóról a dunai árvíz miatt - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtó- és marketingirodája hétfőn az MTI-vel.

(MTI)

Megosztás

Minden külföldi programját lemondta Orbán Viktor

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az X (korábban Twitter) fiókján tette közzé, hogy minden külföldi programját lemondja a magyarországi árvízhelyzet miatt.

Minden külföldi programját lemondta Orbán Viktor
Megosztás

Újabb három halottja van az árvíznek

Ausztriában kettő, Csehországban egy ember vesztette életét az áradások következtében az elmúlt órákban.

A halálos áldozatok számáról eltérő információk láttak napvilágot, 9-11 fő közötti számok keringenek a hírportálokon.

(Der Standard)

Megosztás

Már a tőzsdén is látszik az árvíz hatása

13 százalékot zuhant a lengyel PZU biztosító árfolyama a mai kereskedésben, egyrészt az osztalékszelvény-vágás, másrészt a dél- és nyugat-lengyelországi áradások miatt - írja az XTB.

Már a tőzsdén is látszik az árvíz hatása
Megosztás

Lengyelországban városokat önt el a víz

A dél-lengyelországi Kłodzko belvárosában méteres a víz.

Megosztás

Szigetmonostornál erősítik a gátat

Szigetmonostornál, a gödi rév partfalat ezer tonna kővel erősítik meg a szakemberek - írta Vitályos Eszter kormányszóvivő Facebook-oldalán hétfőn.

(MTI)

Megosztás

Nem jár a Regiojet Budapest és Bécs között

A Regiojet hivatalos közleménye szerint szeptember 18-ig egészen biztosan nem fognak közlekedni a vonatok az osztrák és a magyar főváros között. Az autóbuszos pótlás nem megoldott.

A vasúti társaság azt is közölte, hogy az információs vonalaik túlterheltek. Kérik az utasokat, hogy azokat csak vészhelyzetben keressék.

(Regiojet)

Megosztás

Ezt lehet eddig tudni az árvízvédelmi operatív törzsről

Orbán Viktor utasítása alapján létrejött egy új operatív törzs, melynek feladata az árvízvédelmi feladatok koordinálása lesz - Írja a HVG.

Ezt lehet eddig tudni az árvízvédelmi operatív törzsről
Megosztás

Már most 10 milliárd felett lehet a biztosítói kár

A biztosítóknak rekord kártérítésre kell készülniük, az összeg már most meghaladhatja a tízmilliárd forintot – véli a CLB. A biztosítási alkuszcég közleménye szerint szerint hamarosan kiderül, hogy jól teljesítenek-e a lakásbiztosítások, különösen azok, amelyeket a márciusi nagy kampányban esetleg egy olcsóbb reményében kötöttek az emberek. A CLB szakértője, Németh Péter felhívta a figyelmet: azok, akik most döbbennek rá, hogy nem elég korszerű vagy éppen nem aktuális a meglévő lakásbiztosításuk, azok már csak a szerződésük évfordulójakor, vagy jövő márciusban tudnak váltani. Futamidő közben viszont bárki kérheti a meglévő biztosítása átdolgozását, javítását, amivel ugyan a díjat nem lehet csökkenteni, de baj esetén legalább megfelelő anyagi védelmet tud nyújtani.

Megosztás

Magyarország területének 30%-a veszélyeztetett

Hazánk több mint 30 százalékos árvízi kitettséggel rendelkezik, ez az érték messze a legmagasabb Európában – hívta fel a figyelmet a Biztosítási Elemző Központ. Gyűjtésük szerint forintban számítva a legnagyobb kárral járó árvízesemény 2010-ben, illetve 2001-ben történt Magyarországon.

Az ország területének csaknem 23 százalékát folyói, míg 10 százalékát kisvízfolyásai mentén fekvő árterületei teszik ki. Ezen a közel egyharmadnyi területen 700 település található, 2 millió ember él és itt húzódik a közutak 15, illetve a vasutak 32 százaléka.

Megosztás

Az özönvíz hete: kiderült, milyen időjárás vár a magyarokra

A Boris nevű ciklon vasárnap is sok esőt hozott, és ma is kitart a felhős, esős idő. Az északnyugati tájakon ehhez erős, viharos szél társul, a meteorológiai szolgálat több megyére is figyelmeztetést adott ki. A HungaroMet veszélyjelzései mellett heti időjárás-előrejelzését is frissítette.

Az özönvíz hete: kiderült, milyen időjárás vár a magyarokra
Megosztás

Ilyen vízállásra számít a Vízjelző Szolgálat a következő napokban

A Magyar Vízjelző Szolgálat az alábbi vízállásokkal, illetve készültségi szintekkel készül az országban:

20240501

(MTI)

Megosztás

Árvíz: a környező országokban sem jobb a helyzet

Továbbra is emelkedik a Morva és a Duna vízszintje Nyugat-Szlovákiában, a Duna a fővárosban, Pozsonyban délután tetőzhet - jelentette hétfő reggel a szlovák média. Ausztriában hétfőn is jelentős mennyiségű csapadékra számítanak, ami várhatóan tovább nehezíti az árvíz sújtotta területek helyzetét.

Árvíz: a környező országokban sem jobb a helyzet
Megosztás

Árvíz: ellehetetlenül a vonatközlekedés

A GYSEV vonalán korlátozásokra kell számítani, Csehországban is korlátozzák a vasúti forgalmat az áradások miatt - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Megosztás

Árvíz: nyilatkozott Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök saját Facebook-oldalán tett közzé egy rövid videót, melyben az árvízhelyzetről beszélt.

Megosztás

Árvíz: összeült az operatív törzs

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfőn kora reggel a BM Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Megosztás

Mennek a honvédség kétéltű járművei a Dunára

Úton vannak a lánctalpas kétéltű járművek Szentesről Pilismarótra - közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Facebook-oldalán hétfőn. A miniszter azt írta: a Magyar Honvédség számos eszközzel részt vesz az árvízvédelemben. Szentesről úton vannak PTSZ-M lánctalpas kétéltű járművek, amelyek Pilismarótnál segítik a védekezési feladatokat - tette hozzá.

PTS_Hun_3
A honvédség PTSZ-e 2005-ben. Forrás: VargaA via Wikimedia Commons
Megosztás

Árvíz: nagy a készültség a fővárosban, megszólalt Karácsony Gergely

Harmadfokú az árvízvédekezési készültség hétfőtől minden budapesti Duna-szakaszon - közölte a főpolgármester a Facebook-oldalán.

Árvíz: nagy a készültség a fővárosban, megszólalt Karácsony Gergely
Megosztás

Súlyos árvíz mossa el Európát, már nyolc halálos áldozatról jelentettek

A Boris névre keresztelt ciklon nagy mennyiségű csapadékot zúdított Európára, amely közel három évtized óta a legsúlyosabb áradásokhoz vezetett többek között Csehország és Lengyelország területein - írja a Reuters. Már nyolc halálos áldozatról tudni.

Súlyos árvíz mossa el Európát, már nyolc halálos áldozatról jelentettek
Megosztás

Rekordközeli vízmennyiség tart Magyarország felé, megszólalt a vízügy

Rekordközeli vízmennyiség érkezik majd az árvízzel a Szigetközbe, ahol már jelen van az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) több mint ötszáz szakembere - mondta az OVF szóvivője hétfő reggel. A vízügy szerint a Budapestig tartó szakaszon és a fővárosban átlagosan körülbelül 40 centiméterrel alacsonyabb lesz a vízállás, mint 2013-ban.

Rekordközeli vízmennyiség tart Magyarország felé, megszólalt a vízügy
Megosztás

Készültségben az egész ország, emberek ezrei a gátakon - Híreink a dunai árvízről

A Duna-menti területek egészén készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban éri el az országot. A legnagyobb árhullámra a Szigatközben és a Lajta mentén kell számítani. Cikkünket folyamatosan frissítjük az árvízhelyzethez kapcsolódó hírekkel.

Címlapkép forrása: MTI Fotó/Krizsán Csaba

Holdblog

Nem a hadsereg, a tudás számít

Az USA a világ vezető hatalma - már ha a hagyományos megközelítést nézzük. Ha azonban a hatalom újfajta megnyilvánulásai fontosak, akkor az Egyesült Államok szép... The post Nem a hadsereg,

Holdblog

Az infláció árnyékában

Nem lesz könnyű dolga a következő MNB elnöknek. Kérdés, hogyan tartsa alacsonyan az inflációt, miközben a kormány próbál valami növekedést kipréselni a gazdaságból. Főleg úgy,... The po

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Robban az ingyenes szigetelési program Magyarországon, kormányzati beavatkozás jöhet
Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
dunaferr dunaujváros