Útfelújítás jön, érinti az 1-es főúton, az M1-en és az M0-án közlekedőket
Gazdaság

Útfelújítás jön, érinti az 1-es főúton, az M1-en és az M0-án közlekedőket

MTI
Az MKIF, az M1-M0 csomópontban kezd felújítási munkálatokba 2024.09.14.-én, szombaton előreláthatólag 2024.10.31-ig, ezért több csomóponti ág zárásra kerül.

Az aszfaltozás során kicserélik a pálya tönkrement teljes kopó- és kötőrétegét, elvégezik a vízszigetelés cseréjét, a szigetelésvédő öntött aszfalt építését, a szegélyvédő bevonat javítását, és az ún. burkolatszivárgó építését. Ezek a munkák forgalomkorlátozással és csomóponti ágak zárásával járnak majd.

A csomópont közlekedési rendjében, a következő változások lépnek érvénybe 2024.09.14.-től:

  • Az M0 felől az M1 és az 1-es főút is elérhető lesz félpályán.
  • Az 1-es főútról nem lehet felhajtani az M0-ra sem Biatorbágy, sem Budapest felől, így az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldala csak a Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül érhető el. Az 1-es főúton Budapest felől érkezőknek tovább kell haladniuk a Sasfészek-tó pihenőig, és azon keresztül lehetséges a felhajtás az M1-esre az országhatár felé.
  • Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalára a biatorbágyi csomópontban lehet felhajtani. Ez azt jelenti, hogy aki az országhatár felől érkezik az 1-es főúton, neki már korábban, Biatorbágynál kell felhajtani az M1-esre, majd onnan érheti el az M0-s autóutat. Az 1-es főúton Budapest felől érkezőknek tovább kell haladniuk a biatorbágyi csomópontig, ahonnan elérhető az autópálya főváros felé vezető oldala, így az M0-s autóút is.
  • Az M1 autópályán a főváros felől érkezők az M0 autóutat szintén a biatorbágyi felhajtón át érhetik el. Ez azt jelenti, hogy az M1-es autópályáról a 15-ös km-nél lévő Tópark csomópontban ki kell hajtani az 1-es főútra, onnan pedig Biatorbágynál tudnak felhajtani a pályára, majd az M0-ra.
  • Az M1-es autópályán a Győr felől érkezők nem tudnak lehajtani az 1-es számú főútra az M0-s csomópontban. Számukra a lehajtás a Sasfészek-tó pihenőnél vagy Törökbálintnál lehetséges.

Címlapkép forrása: Pramote Polyamate via Getty Images

Holdblog

A nagy Trump-short

Ha van a tőzsdei buboréknak tankönyvi példája, akkor azt Donald Trump körül érdemes keresni. A volt elnök közösségi platformja nagy rössel indult, de bedurranni sehogy... The post A nagy Trump

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megjelent a friss banki rangsor: a te bankod hányadik a listán?
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
divat-fiatal-fogyasztó-kozmetika-márka-marketing-nő-termék-üzlet-vásárlás