Saját hőszigetelési kedvezményprogramot indít a Masterplast
Gazdaság

Saját hőszigetelési kedvezményprogramot indít a Masterplast

Portfolio
A Masterplast bejelentette, hogy cég kizárólagos tulajdonában álló Masterplast Hungária Kft. szeptember 9-én országos homlokzat hőszigetelési kedvezményprogramot indít.

A program lényege, hogy a homlokzati hőszigeteléssel elért energiamegtakarításért cserébe a vásárlók 50 százalékos kedvezménnyel, féláron juthatnak hozzá a felújításhoz szükséges Hungarocell hőszigetelő anyaghoz. A programhoz kapcsolódóan a vállalat hosszútávú megállapodást kötött az egyik nagy hazai EKR kötelezettel, ami alapján a társaság 2026 végéig több, mint 3 milliárd forint értékben értékesíthet HEM egységeket új partnerének.

A Hungarocell Felújítási Programot a társaság országosan, a kereskedő partnerhálózatának bevonásával 2024 szeptember 9-én indítja el, amely a következő kétéves időszakban több, mint 10 milliárd forint árbevételt generálhat a Masterplast Csoport számára.

A programhoz kapcsolódóan a Masterplast Hungária Kft. szeptember 3-án Hitelesített Energiamegtakarítás (HEM) jövőbeni átruházásáról szóló stratégiai megállapodást kötött. A megállapodás alapján a Masterplast Hungária Kft. 2026. december 1. napjáig mintegy 3,1 milliárd Ft értékben HEM-et, mint vagyoni értékű jogot ruházhat át a HEM megvásárlására jogosult félnek.

"Nagy sikernek tartom, hogy a hőszigetelőanyag-gyártók közül elsőként a Masterplast ajánl a lakosság számára homlokzati hőszigetelésre igénybe vehető, jelentős kedvezményt biztosító felújítási programot a magyar piacon. A Hungarocell Felújítási Programban kínált 50 százalékos kedvezmény fedezetét nyújtó HEM-ek értékesítésének háttere nagy keretösszeg mellett, hosszútávon biztosított, ezért a felújítási programunk a következő két évben jelentősen támogatja majd a versenyképességünket és hozzájárul a piaci részesedés, az árbevétel, és az eredményesség növeléséhez is.” -hangsúlyozta Tibor Dávid a Masterplast Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

A kedvezményprogram részleteit a társaság a https://felujitas.hungarocell.hu/ weboldalán mutatja be.

Címlapkép forrása: Portfolio

Buxelliott - Elliott Wave Hungary

Bitcoin

Az elmúlt hónapokban egy oldalazó korrekció futott le hetes idősíkon, melynek befejezését követően további emelkedés érkezhet.Egy leszúrással elérte az árfolyam a korrekció ideális szint

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez a halál csókja a magyar egészségügyben

Vezető modellező

Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
növekedés-energia-kormány-naperőmű-napelem