Portfolio signature

Lefordultak a piacok, és a héten kaphatnak még egy ütést

Portfolio
A héten fontos adatok érkeznek, amelyek jelentősen befolyásolhatják a nemzetközi piaci hangulatot. Heti makronaptárunkból kiderül, melyik napokon jönnek a fontos adatközlések.

Mi történt múlt héten?

Lefordultak a vezető részvényindexek az USA-ban múlt héten, ahogy a megelőző hétvégi Trump elleni merényleg miatt némi átsúlyozás volt a papírok között. Trump elnöksége nem kedvez a technológiai papíroknak, ez látszott a Nasdaq esésén, de az S&P500 is megszenvedte az átsúlyozást. A kis papírokat tömösítő Russel 2000 ellenben a hét elején emelkedett az átsúlyozás hatására, szerdától ebben is volt visszasés. A Bux index tartotta magát, emelkedni tudott a héten a változó nemzetközi hangulatban.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

A devizapiacon nem látunk fordulatot, a dollár tovább gyengült az euróval szemben, a befektetőket még mindig a Fed várható kamatcsökkentései izgatják. Az Európai Központi Bank lehozta a kamatdöntést teljesen eseménytelenül, ennek nem volt hatása a kereskedésre. A forint tovább tudott erősödni, és a hetet 390 környékén fejezte be az euróval szemben.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

Mi lesz ezen a héten?

Erre a hétre is jutnak fontos adatok, és ahogy legtöbbször, most is az Egyesült Államokra kell leginkább figyelnünk. Nézzük az egyes napok szerint a tervezett történéseket:

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mi történt a piacokon múlt héten?
  • Milyen események lesznek a héten?
  • Melyik a legfontosabb piacmozgató adatok?
  • Melyik napokon kell leginkább résen lenni?
  • Mi mozgatja most a piacokat?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés