FONTOS Joe Biden visszalépett
Így alakul az időjárás a következő napokban, sokan örülhetnek
Gazdaság

Így alakul az időjárás a következő napokban, sokan örülhetnek

MTI
|
Portfolio
A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.
  • Hétfőn gomolyfelhős, napos idő lesz, elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél a Dunántúlon egyre nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 30 és 34 Celsius-fok között alakul.
  • Kedden erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, emellett fátyolfelhők is lesznek. Elszórtan alakul ki zápor, zivatar. Az északi szelet sokfelé élénk, az Észak-Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. A hőmérséklet kedd hajnalban 14-23, délután 28-34 fok között alakul.
  • Szerdán erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, fátyolfelhőkre is számítani kell. Több helyen várható zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon nagy területen megerősödik. A hajnali 14-22 fokról szerda délutánra 24-31 fok közé emelkedik a hőmérséklet.
  • Csütörtökön gomolyfelhő-képződés mellett sok napsütésre számíthatunk. Elszórtan - nagyobb eséllyel az ország északkeleti felén - fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén gyakran megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12-20, a csúcshőmérséklet 22-29 Celsius fok között alakul.
  • Pénteken napos időre van kilátás, általában kevés gomolyfelhővel. Néhol, főként északkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. Az északias szél a Dunántúlon helyenként megerősödik. Péntek hajnalban 11-19, délután 25-30 fok között valószínű.
  • Szombaton nagyrészt derült, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet szombat hajnalban 11-19, délután 26-32 Celsius fok között várható.
  • Vasárnap túlnyomóan derült, napos idő várható csapadék nélkül. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A vasárnapi hőmérséklet hajnalban 14-22, délután 28-34 Celsius fok között valószínű.

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Getty Images

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
duna folyó